-
Smelt smøret før du heller det over sjokoladen. La sjokoladen så smelte i smøret til du kan røre det glatt.
-
Pisk eggeplomene med 2/3 av sukkeret til eggedosis.
-
Pisk eggehvitene til marengs med resten av sukkeret.
-
Vend eggedosisen inn i sjokoladeblandingen. Deretter vender du forsiktig inn marengsen. Dette blandes så til en homogen masse.
-
Fyll halvparten av røra i en springform på cirka 24 cm diameter. Denne stekes så på 175 grader i cirka 25-30 minutter. Sett resten av røra i kjøleskapet.
-
Kaken vil falle litt sammen etter steking – det er meningen. La den avkjøles helt.
-
Fordel resten av røra på kakebunnen og stryk den glatt. Sett kaken i kjøleskapet og la den stå noen timer.
-
Løsne kaken fra formen og sett den over på et fat. Dekorer den med sjokoladespon, før du strør over et lett dryss melis.