Slik gjør du:
Rød makronbunn:
- Pisk eggehviten til det skummer, tilsett litt og litt sukker og pisk videre til stiv marengs.
- Tilsett rød konditorfarge, her er det best å bruke flytende farge.
- Sikt mandelmel og melis sammen og vend inn med en slikkepott. Rør til den blir flytende.
- Sprøyt ut i en ring og la stå i 20 min før steking.
- Stek på 130 grader i ca. 10 min.
Blåbærcoulie:
- Kok blåbær, vann og sukker.
- Bland inn gelantin og kjør med stavmikser.
- Sil.
- Fordel i en ring på samme størrelse som makronbunnen.
- Frys.
Crunchy bunn:
- Smelt sjokoladen i mikro.
- Bland med mandelpralin.
- Vend inn feuilletine tilslutt.
- Fordel i en ring av samme størrelse som resten av lagene.
- La stivne kjølig.
Vaniljebavaroise:
- Kok fløte sammen med vaniljestang.
- Miks eggeplommene og sukkeret.
- Bland fløte, vaniljestang, sukker og eggeplomme.
- Pasteuriser til 80 grader, maks 86 grader.
- Ha i gelantin.
- Kjøl ned til romtemperatur.
- Vend inn med lett pisket krem.
Hvitt sjokoladetrekk:
- Kok opp fløte og glykose og hell dette over bløtlagt gelantin.
- Hell dette over sjokoladen.
- Tilsett lady fruit mirroir nautre og titandioksid til du har en fin hvit farge.
- Kjør med stavmikser i bunnen for å få bort alle luftbobler.
- Avkjøl.
- Varm opp til 35 grader før bruk.
Tips og triks:
- Pynt kaken med friske bær. Det er også veldig fint med hvit sjokoladepynt rundt kanten og på toppen.