Bunn
-
Bland sammen alle ingredienser til en jevn masse.
-
Hell massen på en silikonmatte eller bakepapir.
-
Strø på en blanding av malt kanel, vanilje og kardemomme.
-
Stekes ved 180 ºC ca. 7 min.
Sjokoladeganachè
-
Kok opp fløte med smør og honning.
-
Hell væsken over sjokoladen, rør godt rundt.
-
Bruk gjerne stavmikser for å oppnå en emulsjon.
-
Fyll i en form, tilsvarende langpanne (ca. 1 cm høy).
-
Settes på frys.
-
Stikk ut ønsket størrelse og form når den er frossen.
Appelsinmoussé
-
Bløtlegg gelatin.
-
Pisk egg og sukker til eggedosis, tilsett appelsinjuice.
-
Varm opp gelatin, spe ut med litt krem, vend inn i eggedosisen.
-
Vend inn pisket krem.
Hvit sjokoladeglasur (kan oppskaleres)
-
Bløtlegg gelatin i kaldt vann.
-
Kok opp fløte og melk.
-
Tilsett gelatinplater, rør godt rundt.
-
Hell væsken over sjokoladen, rør rundt.
-
Avkjøl, brukes ved 30 ºC.
-
Kan oppbevares på kjøl.