Sponsorer

Vi trenger din støtte!
Målet og drømmen er å sette norsk baker- og konditorbransje på verdenskartet.
Vi trenger din hjelp på veien.

Ønsker du å bli PARTNER med Norges Baker- og konditorlandslag?

Vår visjon er å utvikle verdens beste baker- og konditorbransje gjennom å veilede og satse på kompetanse og fagkunnskap hos lærere og elever på skoler, lærlinger og faglige ledere i lærebedrifter og etterutdanning hos baker- og konditorsvenner.

 

Partneravtalen

Gjennom ulike partneravtaler kan din bedrift få markedsført og profilert merkenavn og logo i tilknytning til Baker- og konditorlandslagets aktiviteter.

Baker- og Konditorlandslaget har til nå vunnet 5 internasjonale medaljer, hvor bronse i VM (IBA-Cup 2018, UIBC International Union of Bakers and Confectioners) og to ganger gull i Nordic Bakery Cup (2017 og 2019) veier størst.

En partneravtale gjelder for minimum et år om gangen, og fornyes fra 1. januar hvert år. Partneravtalene er fordelt på 5 nivå, hvor kommersielle rettigheter, profileringsmuligheter og aktivitet gjenspeiler de ulike partnernivåene.

  • Generalpartner
  • Hovedpartner
  • Partner
  • Støttespiller
  • Leverandørpartner

Ta gjerne kontakt med oss på gb@nhomd.no om din bedrift ønsker å høre mer om partnerskap og muligheter for å bli profilert sammen med Baker- og konditorlandslaget.