Müslibar med tranebær og pecanøtter

Slik gjør du:

  1. Sett stekeovnen på 175°C
  2. Kle en Liten ildfast form (ca 25×25) med bakepapir, og smør papiret lett med litt olivenolje eller kokosolje.

Fremgangsmåte:

  1. Røst kokosflak, pecannøtter, solsikkekjerner, gresskarkjerner og sesamfrø i en panne.
  2. Ha linfrø, tørkede tranebær og fingerknust maldonsalt i en bolle.
  3. Tilsett den røstede blandingen, honningen og romtemperert bremykt
  4. Bland alt godt sammen og trykk massen jevnt utover i den ildfaste formen. Her er det viktig at massen presses godt sammen, slik at du unngår at den går i oppløsning etter steking.
  5. Stekes i ovnen i ca. 15-20 min.
  6. Avkjøles helt, før den deles i porsjonbiter

Laget av landslagskonditor Monica Smehagen Enebakk