Slik gjør du:
- Bland fløte, melk og sukker i en kjele, og sett på middels varme.
- Del vaniljestangen i to på langs, skrap frøene ut i kjelen med melken, og ha deretter i vaniljestangen.
- bløtlegg gelatinen i kaldt vann i minst 5 minutter.
- Når melkeblandingen koker, ta av varmen og klem vannet ut av gelatinen og smelt det inn i den varme blandingen.
- La panna cotta-blandingen avkjøle seg litt før du heller den i ønskede serveringsglass.
- Sett kjølig til panna cottaen har stivnet. Dette tar ca 1 time i kjøleskap.
- Bland sukker, vann stjerneanis, kanelstang, og vaniljestang i en kjele, og kok opp.
- Rør ut maisenna i 1.5 dl kaldt vann, og tilsett i laken. La det små koke i ca.1 minutt.
- Avkjøl i 10 minutter og hell over bærene. Legg over i en skål og sett kjølig til servering.
- Ta ut krydderne før du legger bærene oppå panna cottaen. Server gjerne med en type sprø, søt kjeks.