Slik gjør du:
- Egg og sukker røres godt sammen.
- Tilsett fløte.
- Varm opp til det tykner.
- Ta av platen, og rør inn sjokolade, smør og vaniljesukker.
- Sil.
- Avkjøl til neste dag.
- Kjør kremen i en kjøkkenmaskin med grind til den blir luftig.
- Pisk xx-masse og sukker.
- Tilsett litt og litt egg og pisk videre.
- Sil kirsebærene og hakk bærene.
- Smelt smøret.
- Sikt det tørre sammen.
- Vend inn det tørre og det våte vekselsvis.
- Hakk sjokoladen og tilsett.
- Tilsett kirsebærene.
- Ha i en springform på 24 cm.
- Stek på 180 grader, i ca. 40 minutt.
Montering
- Ha sjokoladekremen i en kjøkkenmaskin med grind og kjør den luftig.
- Del sjokoladekakebunnen.
- Smør sjokoladekrem i hvert lag. Dekk hele kaken med krem.
- Ha resten av kremen i en sprøytepose, og pynt slik du vil.
- Pynt gjerne kaken med kirsebær eller moreller.