Slik gjør du:
Sjokoladekrem
- Egg og sukker røres godt sammen.
- Tilsett fløte.
- Varm opp til det tykner.
- Ta av platen, og rør inn sjokolade, smør og vaniljesukkeret.
- Avkjøl til neste dag.
- Kjør kremen i en kjøkkenmaskin med grind til den blir luftig.
Sjokoladebunn
- Smelt sjokolade og smør sammen.
- Pisk egg og sukker til luftig eggedosis.
- Sikt det tørre sammen.
- Tilsett sjokolade og smøret i eggedosisen forsiktig for å ikke miste luften.
- Vend deretter inn melet forsiktig med en slikkepott.
- Ha i en springform på 24 cm.
- Stekes på 170 grader i ca 30 min.
Vaniljekrem
- Ha melken, halvparten av sukkeret og vaniljestangen i en kjele og varm opp.
- Rør sammen fløte, eggeplomme, maizenna og resten av sukkeret.
- Ha litt av den varme væsken i eggeblandingen og rør godt. Ha alt tilbake og varm opp under stadig omrøring til det tykner.
- Avkjøl
Montering
- Ha sjokoladekremen i en kjøkkenmaskin med grind og kjør den luftig.
- Del sjokoladekakebunnen i 3 deler.
- Smør vaniljekrem i det nederste laget. Og fortsett med sjokoladekrem i hvert lag. Dekk hele kaken med krem.
- Ha resten av kremen i en sprøytepose, og sprøyt en fin kant rundt.
- Dekk kaken med friske jordbær.