Slik gjør du:
Kok opp vann og smør i en kjele.
Bland inn hvetemel, og rør godt mens kjelen står på plata.
Rør til massen er jevn og slipper kanten.
Nå kan du gjerne tømme massen opp i en kjøkkenmaskin/piskemaskin med grind.
Kjør maskinen på lav hastighet mens du har i ett og ett egg. La hvert egg blande seg inn i massen før du har i et nytt.
Sprøyt eclairs ut på bakepapir eller siliconmatte, og stek i ovnen på 225 grader varmluft i 20 – 25 minutter. Avkjøl bakverkene før du fyller dem.
Slik gjør du:
Gi fløten et lite oppkok før du blander inn bringebærpuréen.
La fløten på nytt få et oppkok og hell blandingen over sjokoladen.
Rør med jevne mellomrom til ganachen er helt klumpfri, og sett den så til avkjøling.
Når du skal bruke bringebærsjokoladen, varmer du den opp til ca 37-40 grader i micro eller i vannbad. Du kan også fylle den i en sprøytepose og sprøyte på kakene når kremen er kald.
Serveringsforslag:
Del vannbakkelsen i to og fyll bunnen med bringebærsyltetøy og friske/frosne bringebær.
Sprøyt på ferdigpisket kremfløte, gjerne tilsatt litt sukker og frø fra en vaniljestang.
Varm opp bringebærganachen, og dypp lokkene i den før du legger dem tilbake på kakene.
Pynt gjerne med makroner og friske bær før du setter kakene kaldt, slik at bringebærganachen stivner. Dette er slettes ikke så vanskelig som det ser ut, og det smaker fantastisk!
Kaken på bildet er laget med jordbærsjokolade. Da bytter du ut bringebærpuréen med jordbærpuré eller -syltetøy.