Fremgangsmåte:
- Vi starter med å riste solsikkefrøene i 10 minutter på 175 grader, avkjøl de raskt.
- Bland alle ingrediensene, bortsett fra solsikkefrø, gulrøtter og den bløtlagte Quinoaen, i en bakebolle.
- Elt i 4 minutter på lav hastighet og 6 minutt på medium hastighet.
- Etter 10 minutter tilsetter du solsikkefrøene, de revne gulrøttene og den bløtlagte Quinoaen.
- Elt på lav hastighet i ytterligere 4 minutter, slik at alt blander seg inn i deigen.
- Dekk til deigen med plast, og la hvile i 3 timer.
- Del deigen i to emner og form dem til brød, før de legges i to smurte brødformer. Hev brødene i ytterligere en time, dekket med plast.
- Sett stekeovnen på 220 grader.
- Stek brødene i 50 minutter.
- Avkjøl brødene på en rist.