Slik gjør du:
- Smelt smøret og hell det over sjokoladen.
- La stå i ett minutt, og rør til det det kommer sammen.
- Pisk sukker og egg lett sammen.
- Hell sjokoladeblandingen over i bollen med egg og sukker, og rør lett sammen.
- Tilsett hvetemel og vaniljesukker, og rør inn med en slikkepott.
- Hell røren i en ildfast form på 20×30 eller i en 20 cm springform.
- Stek kaken i ovnen på 170 grader i 30 minutter på over og undervarme.
- Kaken skal være lett karamellisert og gyllen på toppen.
- Ta kaken ut og avkjøl.
- Når kaken er avkjølt, smelt 100 g hvit sjokolade i mikro, eller over vannbad.
Stryk den smeltede sjokoladen utover kaken og dryss med frysetørkede bringebær, litt lakrispulver og litt ristet kokos (kokos kan ristes i en stekepanne til det blir gyllent).
Kutt kaken i ønsket form.
Frysetørkede bringebær får du kjøpt i velassorterte dagligvarebutikker eller i internasjonale butikker.
Det samme gjelder for lakrispulver.